Cheeseburger
Benodigdheden
(4 personen)
- 600 gehakt
- 2 eieren
- 4 eetlepels bloem
- 3 eetlepels ‘carlic en herbs’ kruiden
- 3 eetlepels ‘steak en chop’ kruiden
- 4 hamburgerbroodjes
- 8 sneetjes smeltkaas, bv. Cheddar
- Eventueel ajuintjes
Bereiding
- Meng het gehakt met de bloem, eieren en kruiden.
- Maak (evt. met behulp van een hamburgerpers) 4 hamburgers van 150 gram.
- Bak de hamburgers op de bbq op 200 graden.
- Als de hamburgers bijna klaar zijn, warm je de broodjes op op de bbq.
- Leg daarna op elk half broodje een sneetje kaas.
- Sluit het deksel van de bbq voor 2 minuten om de kaas te laten smelten.
- Leg vervolgens het vlees bovenop de kaas op de onderste helften van de hamburgerbroodjes.
- Bak eventueel nog wat ajuintjes voor erbij. Voeg saus toe naar keuze.
- Leg de bovenste helften van de hamburgerbroodjes op de onderste.