Famiflora Werelddierendagen

Dinsdag 4 oktober is het werelddierendag! Kom daarom van zaterdag 1 oktober 2022 tot en met zondag 9 oktober 2022 samen met jouw huisdier naar Famiflora. Geniet van beestige kortingen, demo's, animatie én zelfs een dierenfotoshoot!

-20% korting op de dierenafdeling

Profiteer van 1/10/22 t.e.m. 9/10/22 van BEESTIGE kortingen op de dierenafdeling. De actie is niet geldig op levende dieren, voeding en andere lopende promoties.

Actie geldig op vertoning van de Famiflora app. Nog geen digitale klantenkaart? Download & registreer de GRATIS Famiflora-app!

Dierenfotoshoot

Zet jouw huisdier (letterlijk) in the picture tijdens de werelddierendagen! Kom langs met je huisdier en laat prachtige kerstfoto’s maken door een professionele fotograaf Animabox. De eerste foto krijg je GRATIS (13x18cm).

Famiflora Moeskroen 
(naast Famiresto)
zondag 9 oktober
10:00 tot 17:30

*Afhaling van de foto's is na ±3 weken in de winkel waar u de shoot heeft gedaan.

Maak achtergrond grijs.

Demo's 

Wil je graag meer te weten komen over de voeding van je favoriete viervoeter? Kom dan langs op één van volgende dagen naar de demo’s van deze topmerken:

Degomeat

Wil je graag meer informatie over natuurlijke, verse voeding voor jouw hond? Kom dan langs op donderdag 6 oktober naar de demo van Degomeat in de dierenafdeling van Famiflora Moeskroen ! Degomeat produceert producten die vrij zijn van geur-, kleur- en smaakstoffen, met andere woorden PUUR NATUUR. Voorzie jouw hond van verse natuurvoeding met alle nodige natuurlijke vitaminen, eiwitten, mineralen en verse gepureerde groenten. 

 

Delcon

Alle honden en katten hebben hun eigen specifieke behoeften. Daar is Delcon zich zeker van bewust! Ontdek een ruim aanbod voeding voor die aangepast is aan jouw favoriete pluizenbol! Delcon komt langs op vrijdag 7 oktober in Famiflora Moeskroen om jou alle tips te geven welke voeding het best bij je huisdier past.

Edgard&Cooper

Op zoek naar lekker én gezond eten voor jouw hond of kat? En daarnaast ook nog eens bijdragen aan de planeet? Dan ben je bij Edgard&Cooper aan het juiste adres! Kom langs op zaterdag 8 oktober in Famiflora Moeskroen en kom alles te weten over de lekkerste voeding voor huisdier.

 

Maak achtergrond grijs.

Animatie voor kinderen

Kindergrime

Kruip zelf helemaal in de huid van jouw favoriete huisdier! Een hond, kat, konijn... welk dier wil jij graag voor één dag zijn? De grime voor kinderen is volledig GRATIS!

  • Famiflora De Panne: zondag 2 oktober 14u tot 18u
  • Famiflora Moeskroen: zondag 9 oktober 14u tot 18u

Fotobooth

Say cheeeeese! Neem een leuke foto aan onze fotobooth en gebruik de #famiflora! Wie weet komt jouw foto terecht op onze Instagram- of Facebookpagina

Silence Animal

Heb jij net zoals ons ook een hart voor dieren? Kom dan langs op zaterdag 1 oktober of zondag 2 oktober en doneer voor mishandelde of verlaten huisdieren! Dierenvoeding, krabpalen, mandjes, speelgoed... alles is welkom! Silence Animal is een vereniging in Moeskroen die zich inzet voor dierenbescherming.