Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Aardbei, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Fragaria 'Evita'? De Fragaria 'Evita' is ook wel bekend als Aardbei. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 20 centimeter. De Aardbei is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Fragaria 'Evita'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Aardbei niet!

  • Nederlandse naam: Aardbei Wetenschappelijke naam: Fragaria 'Evita' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Fragaria Familie: Rosaceae Bloemkleur: Rood, Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee