Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Sachalinse duizendknoop, familie van de Polygonaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 100 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 250 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Solitairplant.
Deze plant heeft een opvallende vorm welke gezichtsbepalend en sfeerbepalend kan zijn voor de tuin. Daardoor soms wat lastig te combineren. Verlangt een warme, zonnige plek en een vochthoudende tot (af en toe) vochtige bodem. De plant heeft een karakteristieke vorm. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Bent u op zoek naar Fallopia sachalinensis? De Fallopia sachalinensis is ook wel bekend als Sachalinse duizendknoop. Deze Polygonaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 250 centimeter. De Sachalinse duizendknoop is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Fallopia sachalinensis? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Sachalinse duizendknoop niet!

  • Nederlandse naam: Sachalinse duizendknoop Wetenschappelijke naam: Fallopia sachalinensis Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Fallopia Familie: Polygonaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 250 Giftig: Nee