Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Muurfijnstraal, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit+roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een kortlevende plant, die slechts enkele jaren waardevol blijft. Door de plant tijdig uit te zaaien of anderszins te verjongen voorkomt u dat er gaten in uw tuin vallen.

Bent u op zoek naar Erigeron karvinskianus? De Erigeron karvinskianus is ook wel bekend als Muurfijnstraal. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Muurfijnstraal is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Erigeron karvinskianus? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Muurfijnstraal niet!

  • Nederlandse naam: Muurfijnstraal Wetenschappelijke naam: Erigeron karvinskianus Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Erigeron Familie: Asteraceae Bloemkleur: Roze, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee