Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Diascia, familie van de Scrophulariaceae. De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -5 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Diascia 'Lilac Belle'? De Diascia 'Lilac Belle' is ook wel bekend als Diascia. Deze Scrophulariaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Diascia is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Diascia 'Lilac Belle'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Diascia niet!

  • Nederlandse naam: Diascia Wetenschappelijke naam: Diascia 'Lilac Belle' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Diascia Familie: Scrophulariaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee