Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Anjer, familie van de Caryophyllaceae. De bloemkleur is donkerrood en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn grijs en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Dianthus 'Desmond'? De Dianthus 'Desmond' is ook wel bekend als Anjer. Deze Caryophyllaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Anjer is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Dianthus 'Desmond'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Anjer niet!

  • Nederlandse naam: Anjer Wetenschappelijke naam: Dianthus 'Desmond' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Dianthus Familie: Caryophyllaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee