Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Ridderspoor, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is felblauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 125 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Het is echter een kortlevende plant en blijft dus slechts enkele jaren waardevol. Door de plant tijdig uit te zaaien of anderszins te verjongen voorkomt u dat er gaten in uw tuin vallen. Ze heeft een voorkeur voor bodems die af en toe vochtig zijn. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Delphinium 'V?lkerfrieden'? De Delphinium 'V?lkerfrieden' is ook wel bekend als Ridderspoor. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 125 centimeter. De Ridderspoor is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Delphinium 'V?lkerfrieden'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Ridderspoor niet!

  • Nederlandse naam: Ridderspoor Wetenschappelijke naam: Delphinium 'V?lkerfrieden' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Delphinium Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 125 Giftig: Nee