Papegaaiendagen 2022

Op 31 mei is het "World Parrot Day", Wereld Papegaaiendag. Dat kunnen we als specialist natuurlijk niet zomaar laten voorbij gaan! Daarom nodigen wij u graag uit voor het Papegaaienweekend op zaterdag 28 en zondag 29 mei in Famiflora Moeskroen! Ben jij geïnteresseerd om een papegaai te kopen? Of heb je reeds een papageaai en wil je gewoon extra geïnformeerd worden? Dan zijn de Papegaaiendagen vast iets voor jou!

De Papegaaiendagen gaan door op zaterdag 28 en zondag 29 mei in Famiflora Moeskroen in onze grote dierenafdeling. Gratis inkom en geen inschrijving nodig!

Wat mag je verwachten?

De beslissing om een papegaai in huis te nemen gebeurt niet over één nachtje ijs. Het is een bewuste keuze dat een hoop verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Bij Famiflora Moeskroen hebben we onze eigen papegaaispecialist die jou graag verder helpt bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over welke voeding jouw papegaai nodig heeft? Of hoe je ze het beste opvoedt? Kom dan zeker langs, Cyril helpt jou graag verder met al jouw papegaai-vragen! 

Op zondag 29 mei kan je ook kennis maken met onze partner voor papegaaien, Limara, kweker van meer en minder exclusieve papegaaienrassen. 

Animatie voor kinderen

Maar ook aan de allerkleinste ontdekkingsreizigers werd gedacht! Een leuke photobooth om de gekste foto's te maken, kindergrime én natuurlijk op de foto met de allerleukste ontdekkingsreiziger van het land! Om de rust van de papegaaien te bewaren worden ze enkel op de schouder van ontdekkingsreiziger Cyril gezet. 

Wedstrijd

Maak tijdens de Wereld Papegaaiendagen een leuke foto aan de photobooth of met ontdekkingsreiziger Cyril! Deel het op Instagram met de #famiflora en maak kans op duotickets voor het kinderpretpark Jungle City en Jungle Goolfy in Doornik! Meer info? Kom dan zeker langs tijdens de papegaaiendagen!

 

                                                                                                               Kinderpretpark - Jungle City | Jungle City 

 

Famiflora Moeskroen, de papegaaienspecialist in de regio

Kan je er niet bij zijn, maar wil je je toch graag laten informeren over papegaaien? Geen probleem! Kom gewoon langs in de winkel of neem telefonisch contact met ons op. Cyril helpt je graag verder met al jouw vragen!

Bekijk hier de openingsuren van Famiflora Moeskroen.