Minder valide

Minder valide

Winkelen bij Famiflora is voor iedereen een genot

Wij verwelkomen ook graag onze bezoekers die minder goed te been zijn. Bij Famiflora streven we ernaar om ook voor hen de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. Daarom hebben wij extra voorzieningen getroffen. Het begint al buiten vóór de deur. Speciaal voor onze minder mobiele bezoekers hebben wij parkeerplaatsen aangelegd die zich dicht bij de ingang en uitgang van ons tuincentrum bevinden. Zo hoeven zij niet onnodig ver te lopen om binnen te komen.

Rolstoelgebruikers

Ook met rolstoelgebruikers hebben wij rekening gehouden. Zo zijn er aangepaste toiletten aanwezig die geheel zijn afgestemd op rolstoelgebruikers. Ook bieden wij speciaal aangepaste winkelkarren. Deze zijn met een extra brede wielafstand en een lagergelegen duwstang, zodat hiermee vanuit een rolstoel prima gereden kan worden.

Voor wie door het lopen snel vermoeiend wordt

We beseffen dat shoppen niet alleen leuk en gezellig is, maar het ook knap vermoeiend kan zijn. Wij willen u het plezier van het shoppen bij Famiflora niet ontnemen en bieden u daarom graag een rolstoel in bruikleen tijdens het bezoek. Dit is geheel gratis. U hoeft dus geen eigen rolstoel mee te nemen. Om een rolstoel te lenen kunt u terecht bij het onthaal.

Minder validen winkelwagentje tuincentrum Famiflora  Rolstoelvriendelijk tuincentrum Famiflora