Halloween

Bad en geur producten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Halloween, maak er een geestig griezelfeest van!

Trick or treat?

Halloween is dé verkleedperiode van het jaar waarbij telkens weer tal van griezelig verklede kinderen uit de buurt komen aanbellen voor snoep. Zoek je nog make-up om er uit te zien zoals een heks, vampier, zombie of andere vreemde wezens? Bij Famiflora vind je de perfecte outfit voor een griezelige avond. Wij hebben het grootste assortiment aan maskers, levensechte tatoeages, creepy kleurlenzen en nog veel meer. Famiflora biedt het ideale assortiment aan om uw buren de stuipen op het lijf te jagen.

Gaan jouw kinderen binnenkort de straat op om snoep te verzamelen en ben je nog op zoek naar accessoires zoals bezemstelen, verkleedspullen en make-up voor hun enge look? Kom dan zeker eens langs bij Famiflora voor de kinderen aan hun Trick or Treat-tocht beginnen!

Groot en eng assortiment Halloweendecoratie

Meer en meer wordt de trend gevolgd om je huis te versieren naar aanleiding van Halloween. Bij Famiflora vind je alles om jouw huis supergriezelig te maken. Van raamdecoratie en spinnenwebben tot enge hangdecoratie en doodskoppen. Durf je wel bij ons te komen shoppen?

Maak jouw eigen Halloweendecoratie

Ben je graag creatief bezig? Bezoek onze Hobby-afdeling en maak je eigen Halloween decoratie! Laat je inspireren door de zelfgemaakte decoratie uit de winkel, dit jaar volledig in thema van ‘Dia de los Muertos’. Een speelse Mexicaanse touch, dat is de Halloweentrend van 2018!

De versierde pompoenen mogen natuurlijk ook niet ontbreken op Halloween! In onze grote Tuin-afdeling vind je pompoenen in alle formaten. Kies jouw favoriete vorm en grootte en ga zelf aan de slag. In onze Hobby-afdeling vind je handige snijsets om de griezeligste gezichten uit de pompoen te snijden.

Spooky Town, the LEMAX Halloween Village

Fan van griezelige miniatuur decoratie? Wij ook! Bij Famiflora vind je de uitgebreide Spooky Town collectie van Lemax. Creëer je eigen spookdorp met de Hallowgraves Manor, Haunted Museum, Broken Skull Bar. En maak het geheel af met de Evil Pumpkin Tree of de Deadly Conversation. Heb je deze items al? Wees gerust, bij Famiflora vind je beslist nog ontbrekende items in de volledige Lemax Halloween Village 2018! Ontdek hier alle nieuwigheden.

Ben je nog op zoek naar inspiratie? Kom dan zeker eens langs. Famiflora is 7 dagen op 7 open. Bekijk hier onze openingsuren.

Halloween-party

Organiseer je zelf een Halloween-party? Cool! In onze Feest-afdeling met de grootste keuze vindt aan bekers, tafelkleden, vlaggen, ballonnen en confetti, enz., vind je bij Famiflora ook allerlei artikelen om uw griezelfeest supereng te maken! Wij bieden het grootste assortiment van goedkope decoratieartikelen. Decoreer je tafel met ratten, spinnen en werk af met schedels of hangende heksen. Mag het nog wat enger? Zet het licht uit, hang vuile lakens aan de ramen, laat (veel) kaarsen branden en bezorg je gasten een scary feeling. Bij Famiflora vind je ook een grote Kaarsen-afdeling om uw interieur te decoreren.

  • Tip: Maak een Bloody Mary-cocktail voor uw gasten en serveer ze in skull jars of shotglazen. Voeg een spin of een rat toe in de skull mason jar. 

 

        

        

        

        

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN