Decoratieve accessoires

Op lange zomeravonden geniet u gezellig met vrienden of familie in de tuin. Wanneer de zon begint te zakken biedt de vuurkorf warmte. Een biertje of een wijntje maakt het plaatje compleet. Het goede leven vindt zijn oorsprong bij een tuin waarin u zich helemaal op uw gemak voelt. Dat begint op de afdeling decoratieve accessoires van Famiflora.

Groot aanbod decoratieve accessoires

Decoratieve accessoires laten uw tuin spreken en bieden de mogelijkheid om uw tuin te veranderen in een weerspiegeling van uzelf. Houdt u van stoer, of juist lieflijk? Van uitbundig, of juist subtiel? Wat uw smaak ook is, in ons grote tuin- en decoratiecenter vindt u wat u zoekt. Van een groot aanbod smeedwijzerwerk, tot ornamenten, beelden en waterpartijen. Een authentieke houten ton is een echte blikvanger in uw tuin en het zachte geluid van de muurfontein zorgt voor een ontspannen ‘Feng-Shui’ gevoel.

Vogel voederschalen

Niet alleen decoratieve accessoires zijn sfeermakers voor de tuin. Ook vogels brengen vrolijkheid met zich mee. Hun bijzondere verschijning en mooie zangkunsten toveren een glimlach op ieders gezicht. Vogels vinden uw tuin sneller als er vogelhuisjes ter beschikking zijn. Ook voederschalen voor de vogels en mezenbollen zijn zeer aantrekkelijk voor vogels. Stap binnen in ons tuin- en decoratiecenter en maak van uw tuin een echte vogel-trekpleister!

Diverse merken decoratieve tuinaccessoires

De merken Vadigrain en DUO+ hebben een prominente plek in ons assortiment vanwege onze gedeelde passie voor kwaliteit en uitnodigende producten. Wilt u meer weten over deze merken of over ons assortiment decoratieve accessoires in het algemeen? Neem dan contact met ons op of kom langs in Moeskroen! 

 

     

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuindecoratie